T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
økoloisk smør (smeltet). Glutenfrie, hurtige, super lækre boller. mandelmel. De kan sagtens bruges som både almindelige “smør-boller” eller som sandwich-boller
Tilsæt resten af hvedemelen lidt af gangen, indtil dejen hænger sammen uden at klistre. Sådan nogle rigtig gode boller til eftermiddagskaffen med smør, eller som morgenbolle med ost eller marmelade
Det er ikke sidste gang jeg bager disse luftige og lækre boller. Jeg fik bikset opskriften sammen en dag, hvor det sidste hytteost i køleskabet skulle spises op, og det gjorde åbenbart underværker for bollerne
De er lette og luftige, hvilket til tider kan være lidt svært at opnå, når man bager gutenfrit. Med denne opskrift får du de bedste glutenfire boller jeg har smagt længe
Viggo og jeg har tilbragt formiddagen i skoven på jagt efter kastanjer (uden held desværre) og mens han har sovet har jeg tændt op i brændeovnen, drukket kaffe og spist hjemmebagt æblekage
Man skal vænne sig til strukturen, og det at de ikke er luftige. Herefter delte jeg melet i to lige store dele og kom mandler og rosiner i den ene, og chokoladen i den anden