Jeg skulle selvfølgelig starte med at være lidt smart, som den sundhedsfreak jeg trods alt er – når det bare ikke lige drejer sig om kager – så jeg startede med at prøve at bage et brød med alverdens kerne og jeg ved ikke hvad – total fiasko, anden gang prøvede jeg med dejen fra min opskrift på langtidshævedeboller – endnu mere fiasko
Disse grove speltboller smager kanon og passer godt til en madpakke, f. Bag bollerne i ca. Ved at lave langtidshævet brød som bliver bagt vd en noget højere temperatur end man normalt bager ved, så får brødet en rigtig lækker struktur og en sprød overflade
Og lækre og luftige, lige til madpakken eller som tilbehør til aftensmaden. Jeg er blevet helt vild med at spise boller og rugbrød til frokost i kantinen
De smager bare rigtig godt, har fylde og mæthed, men samtidig også lidt luftige. Sammen med mine "langtidshævedehavreboller med speltmel" udgør de favorit bollerne her i huset for tiden