Luftige og fugtige boller opskrifter

Opskrift på bløde og luftige boller

Opskrift på bløde og luftige boller

OG virkelig nemme. Det her er simpelthen de bedste boller jeg længe har bagt. Start med at lun mælk og smør – det må endelig ikke koge
Nemme boller

Nemme boller

Bollerne bliver lækre ogluftige. Som regel ved du nok godt, hvornår du har brug for bollerog har måske tid og overskud nok til at stå i køkkenet og lave dem – dagen før eller samme dag
Glutenfrie boller

Glutenfrie boller

De er lette ogluftige, hvilket til tider kan være lidt svært at opnå, når man bager gutenfrit. Yeast tørgær, det er glutenfrit og fungerer ret så fint
Lchf Boller/rundstykker

Lchf Boller/rundstykker

Pisk æggene luftigeog tilsæt cremefraiche, smeltet smør, pisk til en jævn masse. Smelt smørret og lad det afkøle
Luftige grove burgerboller

Luftige grove burgerboller

De her boller blev rørt sammen fredag eftermiddag, og formet og bagt med hjælp fra Oskar lørdag formiddag
BOLLER UDEN MEL

BOLLER UDEN MEL

Dejlige ogluftigeboller der er bagt helt uden brug af mel. Æggene piskes sammen i en skål og tilsættes
Boller med kakaofibermel

Boller med kakaofibermel

Bollerne blev rigtig flotte ogluftige. Nu skal det afprøves og det første bliver i hjemmebagte grove boller
Boller

Boller

For nogle vil have dem med rosiner, andre vil have dem uden, nogle vil have dem luftige, andre vil have dem faste
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Sidste år lavede jeg dem selv og de var rigtig nemme at lave og smagte fantastisk. Opskriften kommer fra "Meyers bageri" og er ændret lidt efter jeg har bagt dem et par gange
Opskrift på Fladbrød

Opskrift på Fladbrød

Det helt basale fladbrød laves udelukkende af vand, salt og mel, og indeholder således ingen hævemidler, men jeg foretrækker at tilsætte gær for at få nogle mere luftige fladbrød
Glutenfri kerneboller

Glutenfri kerneboller

Disse glutenfri kerneboller er blevet super gode, luftigeog lette. De er meget fugtige indeni når de er varme og næsten umulige at skære over
Varme hveder

Varme hveder

De her er svampede, luftige, har en fyldig smag af kardemomme, og så holder de oven i købet den saftige krumme i flere dage
Kæmpe spinatboller

Kæmpe spinatboller

Luftigeog bløde spinatboller med timian. Spinaten giver en let grøn farve og timian giver brødet endnu mere smag
Koldhævede valnøddestykker

Koldhævede valnøddestykker

For at mel skal have en god bagekvalitet, skal det indeholde en god mængde gluten, så det er muligt at danne et såkaldt glutennetværk, som giver den luftigeog lækre struktur i dit brød
Fedtfattige grahamsboller

Fedtfattige grahamsboller

Så i dag blev det til grahamsboller, som blev dejligt luftige. Start med at opløse gær og honning i vandet i en stor skål