Luftige rugboller opskrifter

Fødselsdag og Københavertur

Fødselsdag og Københavertur

Hvededej skal hæve så det bliver luftige boller. Da han normalt altid spiser grove rugboller og havregrød, så det en helt fest, at starte morgen med et par hvede fødselsdags boller
Burger med svampemayo, sprød marsala-parmaskinke, friteret fennikel, emmenthaler og frisk basilikum

Burger med svampemayo, sprød marsala-parmaskinke, friteret fennikel, emmenthaler og frisk basilikum

Egentlig er jeg lidt af den opfattelse, at en burger skal bestå af en blød bolle (ikke de der rugboller, som skærer ganen op på en), en bøf af godt kød (ikke kylling eller andet mærkeligt), en skive god cheddar (ikke det der smelteost, som ligger pakket skivevis i plastic), lidt ketchup (endelig ikke for meget, for jeg er ikke så stor fan af ketchup) og lidt syltede agurker (ikke de selvdøde fra Netto, men nogle gode af slagsen)
Rustikke rugboller med malt og femkorn

Rustikke rugboller med malt og femkorn

Rutikke rugboller med malt & femkorn ca. Et nyt eksperiment skulle afprøves - at bage med maltmel. Den mørke karismatiske mel skulle eftersigende give god smag og farve og bruges vist også flittigt hos mange bagere
Opskrift på Rugstykker

Opskrift på Rugstykker

De her rugstykker er virkelig gode frokostbrød som egner sig godt til at lave sandwich med, det er let luftige boller med en god dyb smag af rug