V. i. p. r. ø. v. e. a. t. k. l. m. d. s. u. f. g. æ. o. n. ,. y. å. I. h. b. D. j. M. S. q. c. 2. 5. 0. O. N. Æ. 4. ½. (. ). K. H. J. C. L. 1. 3. /. T. F. P. A. B. E. w. '. 6. z. -. U. n l
Der har i længere tid været lidt stille her på bloggen. Årsagen skyldes, at vi fik solgt vores dejlige (men alt for store hus og ikke mindst "haven") og skulle være ude i huj og hast
Steg et stykke Kyllinge bryst på en ikke for varm pande. 400 g grønt på frost 1 tsk karry 1 då kokosmælk 1 dl Vand 15 g maizenamel Salt 4 spsk sojasovs 4 spsk sød chilisovs Varm en pande med lidt olie og kom karryen på
K. a. r. t. o. f. e. l. s. k. n. v. p. å. m. d. …. h. u. g. ø. O. i. j. A. S. b. y. c. ,. q. I. æ. D. M. L. –. (. 2. ). 4. 0. 1. ½. -. B. T. 5. H. V. N. J
En rest kalkun i vores køleskab, ærter og soyabønner fra fryseren og fuldkornspastaskruer fra skabet (det har vi altid på lager), blev i sidste weekend tryllet om til et ganske glimrende aftensmåltid
Dette er en rigtig fin og simpel grundopskrift, man kan nemt tilsætte f. eks chokoladeknapper, rosiner eller mere eller mindre grofthakkede nødder af en eller anden art