Lige så glade som vi er for lækkert og saftigt fyld, lige så trætte er vi af kedelige burgerboller. Det er stort set lige meget om man spiser ude, bager selv eller køber færdigbagte boller, så er bollen bare burgerens svageste led
Saucen laver jeg naturligvis med kokosmælk, og for at understrege den asiatiske twist, toppes retten med sprøde forårsløg, cashewnødder og thai basilikum
Og til fødselsdage måtte der gerne deles flødeboller eller kage ud. Så da vi skulle holde min datters fødselsdag for klassen, og jeg skulle ha` frugt med (vi holdte fødselsdagen i fødselsdagsgrupper – så nogle tog boller med, andre tog drikke varer med osv)
Her er det en af de oMega gode boller med pesto, smør, salat, ost, avokado og rødbedechips. Jeg var et smut på Radio SydhavsØerne i går for at snakke om madpakker og give inspiration til, hvordan vi gør dem sunde og lækre (uden alt for meget besvær)
Pisk ægget sammen og pensl bollerne. Brug burgerbollerne mens de er friskbagte og frys evt. Læg bollerne på bageplader med bagepapir og tryk dem ud så de har en diameter på 12 cm. Lad bollerne hæve i 25 minutter. 1 dl skummetmælksyoghurt el
Egentlig er jeg lidt af den opfattelse, at en burger skal bestå af en blød bolle (ikke de der rugboller, som skærer ganen op på en), en bøf af godt kød (ikke kylling eller andet mærkeligt), en skive god cheddar (ikke det der smelteost, som ligger pakket skivevis i plastic), lidt ketchup (endelig ikke for meget, for jeg er ikke så stor fan af ketchup) og lidt syltede agurker (ikke de selvdøde fra Netto, men nogle gode af slagsen)
Og da fjerde og sidste depot endelig kom, havde Tovgaard næsten mere travlt med at strække ben og få kramperne væk, mens vi andre fik fyldt dunke op alt imens vi indtog boller, energibarer og chokolade
I går aftes lavede jeg en lynhurtig dej, der har stået og hygget sig i køleskabet indtil i dag Det allerbedste jeg ved om morgenen, er duften af nybagte boller og med denne opskrift tager det ikke mange minutter at få friske boller på morgenbordet
Varm burgerbollerne. Desuden. 2 store fuldkornsburgerboller. 2 store fuldkornsburgerboller. Sund mad er januarmad, men det gør vel ikke noget, at den sunde mad er camoufleret som fastfood
De kunne bedre lide de almindelige boller med hvid hvede der blev bagt dagen før. Skær dejen i 15 strimler og drej dem 2 gange (eller form 15 boller som lægges i smurte briocheforme)