J. e. g. k. ø. b. t. f. o. r. n. y. l. i. u. d. s. a. ,. h. v. æ. D. H. K. M. m. p. L. c. å. 1. 5. O. N. P. 2. I. 0. j. 3. (. ). F. S. V. w. 4. T. 6. 7
Så derfor blev denne temmelig så velsmagende ret altså født med oksekød Retten er ikke stærk men krydret, så den er både børne og voksenvenlig i smagen
275 g oksekød i strimler. 1415 g oksekød i strimler. 1550 g oksekød i strimler. 1550 g oksekød i strimler. 1750 g oksekød i strimler. 1275 g oksekød i strimler. 1415 g oksekød i strimler. 1415 g oksekød i strimler. 1550 g oksekød i strimler. 1550 g oksekød i strimler. 1750 g oksekød i strimler. 1750 g oksekød i strimler
Men hakket svinekød, hakket kalv og flæsk eller hakket oksekød er også godt. Men hakket svinekød, hakket kalv og flæsk eller hakket oksekød er også godt
Men hakket svinekød, hakket kalv og fælsk eller hakket oksekød er også godt. Men hakket svinekød, hakket kalv og fælsk eller hakket oksekød er også godt
Forestil dig en god og saftig hakkebøf. Og forestil dig så en lækker pizza med god sprød topping. Og forestil dig så at de to ting mødes - så har du dig en "Meat-za
_kogebogen/L/Lynstegt_kaal_med_hakket_oksekoed_porrer_og_perlespelt. Det er en klassiker i vores køkken og den hører ind under kategorierne slank, sund, billig, hurtig, nem og ikke mindst velsmagende
2 pers. 2 oksesteaks1 pose spinatblade3 fed hvidløg5 kartofler1 chilioystersaucesoyasesamfrøtørret chilipaprikasaltpebersolsikke olieVed lynstegning i wok er det vigtigt at forberede så meget som muligt da tilberedningstiden er meget kort i forhold til forberedelserne