Pisk æg, sukker og vaniljesukker luftigt - jeg pisker indtil massen bliver lettere og lys gul. Jeg er igang med forberedelserne til en navngivningskage her til næste weekend, og i den forbindelse har jeg bagt mandelbunde og frosset dem ned
Pisk æggene luftige og helt lyse – det tager ca. En måned spækket med hygge, gæster, besøg, levende lys, hjemmebag, hemmeligheder og alt derimellem – for de fleste i hvert fald
I den klassiske udgave naturligvis… Med almindelig lys skærekage, hindbærmarmelade og marengslåg. Og så fandt jeg ud af, hvad min nykogte rabarberkompot skulle bruges til… Bedstefars Skæg deluxe med victorian sponge kagebund, rabarberkompot og flødebolleguf
Kagen bestod af lyselagkagebunde samt hindbær mousse og chokolade ganache. Tilsæt sukker ned i æggeblommerne og pisk godt, til det er lyst og skummende
Husk også at de hjemmelavet kagebunde skal være helt nedkølet, før de kan udskæres og bruges. Folk var helt tosset med kagerne, og der blev taget flere billeder af kagerne end af hele festen og festens hovedperson … Tja, der er nok bare noget med kager som fanger folk
Hæld blommerne i skålen med spinat og blend med stavblenderen indtil massen bliver lys og luftig. Det er disse luftbobler, der giver den færdige "kagebund" luftighed og lethed
Pisk æggeblommer og sukker sammen til en lysegul luftig masse. Husk også at de hjemmelavet kagebunde skal være helt nedkølet, før de kan udskæres og bruges
Pisk æggeblommer og sukker sammen til en lysegul luftig masse. Husk også at de hjemmelavet kagebunde skal være helt nedkølet, før de kan udskæres og bruges
Mel og bagepulver sigtes sammen i en skål og kommes lidt ad gangen i æggemassen mens der vendes forsigtigt, så massen bliver ensartet og forbliver luftig
Kage (til en enkelt kagebund). Rør herefter æggene sammen med sirup og olie. For at mindske kulhydratindholdet i kagen, og dermed gøre den mere blodsukkervenlig, kan havremelet skiftes ud med mandelmel og der kan bruges sukkererstatning som f
Pisk æggeblommer og sukker sammen til en lysegul luftig masse. Husk også at de hjemmelavet kagebunde skal være helt nedkølet, før de kan udskæres og bruges
Pisk æggeblommer og sukker sammen til en lysegul luftig masse. Har man lyst til at kaste sig ud i et lille kageprojekt, så er der her mit forslag til projektet