Og bouillonen må ikke være mere end lunken, for så kan du komme til at overkoge din risotto. Opvarm olie og smør på en pande ved jævn varme og tilsæt løg
Hertil måman ikke glemme at servere den populære dippingsauce, nouc cham. Forudsætningen for at kunne leve efter denne præference har selvfølgelig krævet, at jeg har måtte lære nye opskrifter og råvarer at kende, hvorfor jeg har været en snagende pestilens i flere af mine venners mødres køkkener
Ikke på den dér fine, opstilledemåde, men jeg gik lige forbi ham, og han havde lige overskud til at følge mig på vej, fortælle en røverhistorie og hygge lidt om mig
Det lyder måske som et uoverskueligt (og dyrt) projekt, men det er det slet ikke. Du skal bruge en del tid på forberedelserne, men tilgengæld er retten utroligt hurtigt at færdiggøre, når man når spisetid
Rødløg skæres i meget små tern og tilsættes sammen med rejer. Samtidig opdrættes de i små damme, hvor de lever utrolig tæt på hinanden, hvor de ligger og plasker rundt i medicinrester og anden kemi
Saucen må helst ikke koge for hårdt, efter fløden er tilsat. Jeg bruger en lille smule fløde til at runde smagen af, men det kan helt sikkert udlades, hvis man ønsker en mere fedtfattig version
Den skal svitses men må ikke brænde på. Opskrift. Varm olien godt op i en gryde. Lad retten koge op og og skrue derefter helt ned, så retten blot simre
Saucen må helst ikke koge for hårdt, efter fløden er tilsat. Jeg bruger en lille smule fløde til at runde smagen af, men det kan helt sikkert udlades, hvis man ønsker en mere fedtfattig version
Det er på alle måderberigende – ikke mindst på grund af de mennesker, man møder undervejs. De har fået det mange gange – på fabrikker i frokostpausen, ude i de små bygder, og når de har været inviteret hjem til grønlandske kolleger
« spørger hun undrende og forklarer så, at når hun har arbejdet hårdt og længe, og er meget træt og spørger sin svigermor, om hun mådroppe kirken og få sovet, siger svigermor »nix, sådan kan man ikke være kristen«