En chokolademousse hvor man bage noget af den, og resten kommer så ovenpå. en tredjedel af chokolademoussen i en springform (20 cm i dm) og stil resten på køl. Fordel resten af chokolademoussen ovenpå kagen (stadig i springformen) og stil på køl i 6-8 timer – gerne natten over. 5 ingredienser, Chokolade, Chokoladekage, Chokolademousse, Glutenfri, LCHF, Low Carb, Mælkefri, Nem, Paleo 2
Rawfood, mælkefri, æggefri, glutenfri. Jeg har arbejdet på denne tre lags chokolademoussekage i et stykke tid, men nu håber jeg, at den vil blive taget godt imod
Kategori Børnevenlig mad, Desserter, Glutenfri, Mælkefri, Opskrifter, Uden æg, Vegansk. Personligt har jeg ikke den helt store søde tand og synes også ofte at søde sager faktisk er for søde, så jeg holder enormt meget af at bruge hemmelige ingredienser som avocado eller silken tofu i chokolademousse, bønner og kikærter i kager, og dadler i snack-kugler, både fordi det giver en mere afdæmpet og balanceret sødme, men også fordi næringsindholdet så får et skub i den gode retning
MælkefriChokolademousse – med en intens smag af chokolade. Chokoladesauce – mælkefri. vand eller ris-, mandel-, cashew-, soja-, eller havremælk (ikke nødvendigt, kun hvis du synes at massen ikke skal blive for stiv eller hvis chokolademoussen godt må være lidt lysere)
Find opskrifter på ’ost’ til pizza, ’cremefraiche’, ’yoghurt’, diverse typer vegetabilsk ’mælk’, ’fløde’, diverse saucer, is, mælkefri chokolade, chokolademousse, vafler, pandekager, drømmekage eller chokoladekage