Jeg endte med at skære min mørbrad ud til bøffer, vikle dem ind i bacon og stege dem på panden. Dernæst kommer svinemørbrad, som vi som regel ikke er ret kreative med
Mørbraden renses, og skæres i mindre bøffer, de krydres med salt og peber. tilbage af kartoflernes bagetid, brunes bøfferne i en tykbundet gryde i smør
Herefter steges de små bøffer på begge sider. I dag lavede jeg derfor en omgang "Mørbrad i fad", da ris og flødesovs på de fleste aftener er en succes herhjemme hos både store og små drenge
På de flade bøffer fordeles den friske basilikum og friskkværnet peber. I denne udgave benyttes svinemørbrad og basilikum, men det gør nu ikke retten dårligere end den originale i mine øjne
Som hel eller som bøffer. Svinemørbrad i ovn – Mørbrad er et stykke taknemmeligt kød. Det eneste du aldrig må gøre er at skamstege din mørbrad – ligegyldigt fra hvilket dyr den kommer – for så bliver den tør, sej og kedelig