Mørbrad gryde karry opskrifter

Kong Fiddes Livret

Kong Fiddes Livret

Det ene løg hakkes fint og svitses i en gryde sammen med margarine, kødet og karryen. Nedenstående gryderet skulle efter sigende have været Kong Frederiks Livret, deraf navnet på retten
Flødekarameller

Flødekarameller

I dag skal vi have "restebuffet" til aftensmad, der er både "Boller i karry" og lidt af den fyldte mørbrad, så vi går i hvertfald ikke sultne i seng
Kikærter i kokos-karry med ovnristede blomkål

Kikærter i kokos-karry med ovnristede blomkål

Ovnristede blomkål og kikærter / Kokos peanut curry med kikærter og græskar / Kylling i krydret kikærtesovs / Boller i karry – med kylling / Varmende indisk gryde med mørbrad
Vikingegryde

Vikingegryde

Jeg ved ikke lige hvor meget viking der er i denne gryderet, og den går også under navnet mørbradgryde

Mørbradgryde

Bland mel, paprika, karry og salt i en frysepose og vend bøfferne godt heri. Mørbradgryde - klassisk. Befri mørbraden for den store sene og evt

Mørbrad i sennepsovs

Mørbradgryde - der smager. Mørbraden marineres i olien, soyaen, hvidløget, paprikaen og karryen. Karry. Kom væden fra mørbraden i og kog op

Viking Gryde Opskrift

Tilsæt karryen og lad den brune med til det ryger let. Brun smørret i en gryde. Befri kødet for sener, flæk mørbraderne på langs 3-4 gange, og skær den så i passende stykker

Kong Fiddes livret

i en traditionel mørbradgryde, eller hjerter i flødesauce. Men der er normalt hverken mørbrad, trøfler eller vildt fra kongens fornemme jagter, med mindre Hans Majestæt da skød en ko