Det ene løg hakkes fint og svitses i en gryde sammen med margarine, kødet og karryen. Nedenstående gryderet skulle efter sigende have været Kong Frederiks Livret, deraf navnet på retten
Ovnristede blomkål og kikærter / Kokos peanut curry med kikærter og græskar / Kylling i krydret kikærtesovs / Boller i karry – med kylling / Varmende indisk gryde med mørbrad
) Varm olien i en wok, tilsæt karrypasta og ingefær og steg det i 2-3 min. ) Kom grøntsagsbouillon og broccoli i gryden og lad det simre yderligere 5-6 min
Tilsæt karryen og lad den brune med til det ryger let. Brun smørret i en gryde. Befri kødet for sener, flæk mørbraderne på langs 3-4 gange, og skær den så i passende stykker
i en traditionel mørbradgryde, eller hjerter i flødesauce. Men der er normalt hverken mørbrad, trøfler eller vildt fra kongens fornemme jagter, med mindre Hans Majestæt da skød en ko