Mørbrad med basilikum og hvidløg opskrifter

Fyldt mørbrad med krydderurter, hvidløg og tomater

Fyldt mørbrad med krydderurter, hvidløg og tomater

en lille håndfuld frisk basilikum. Det er meget let og hurtigt at forvandle en helt almindelig svinemørbrad til lidt af et festmåltid ved at fylde den med fx hvidløg, krydderurter, citron/lime og tomater eller soltørrede tomater
Mørbrad á la Saltimbocca

Mørbrad á la Saltimbocca

I denne fortolkning er tilbehøret frisk fettucine med en lækker basilikumssauce - what´s not to like
Svinemørbrad i fad med løg, champignoner og feta

Svinemørbrad i fad med løg, champignoner og feta

Friske krydderurter såsom rosmarin, basilikum, timian og persille. Imens koges de hakkede tomater, røde peberfrugt i tern, hvidløg, fløde, diverse krydderurter, bouillion, salt og peber op, og smages til
Svinemørbrad med sommerrisotto

Svinemørbrad med sommerrisotto

I snittet fordeles fetaosten og den friske basilikum endvidere krydders der godt med sort peber og lidt salt
marineret svinemørbrad med rodfrugter

marineret svinemørbrad med rodfrugter

salt, peber, timian, oregano ogbasilikum. Jeg blandede alle ingredienserne til marinaden sammen og kom det i en pose medmørbraden, hvorefter det fik en ½ time i køleskabet
Tips til perfekt hjemmelavet pizza.

Tips til perfekt hjemmelavet pizza.

være god italiensk salami i tynde skiver, parmaskinke, silkeskåret kogt skinke, godt og mørt oksekød (filet eller mørbrad)
Årets første grillmenu (LCHF og mejerifri)

Årets første grillmenu (LCHF og mejerifri)

Svinemørbradmed bacon og persille. Svinemørbradmed kokos i wok Rejer. Tag mørbraden, tomaterne og auberginerne af grillen, anret (og kom basilikum på tomaterne) og spis
Svinemørbrad i svøm m. ratatouille og pesto

Svinemørbrad i svøm m. ratatouille og pesto

* Bemærk, du kan med stor fordel benytte eventuelle hvidløgsspirer i retten. Drys med lidt peber og kom dem op i et ovnfast fad, eller en bagepapir-klædt bradepande
Grundforløbs-eksamens-RET

Grundforløbs-eksamens-RET

Server mørbradmed pommes anna, tabbouleh og rabarber. Svinemørbradmed saftige rarbarber. Afpuds mørbraderne
Indbagt mørbrad

Indbagt mørbrad

Hak mozarella og sagaost og bland det med hakket basilikum, hvidløgog tranebær. Jeg brugte den klassiske opskrift fra karolines køkken, men supplerede mørbradenmednoget ekstra fyld, som jeg ellers også plejer at bruge til mørbrad

Mørbrad på grill

Start med at give direkte varme på begge sider og efterfølgende indirekte varme. Brug lidt salt og peber samt lidt krydderier fra haven - eller supermarkedet