en lille håndfuld frisk basilikum. Det er meget let og hurtigt at forvandle en helt almindelig svinemørbrad til lidt af et festmåltid ved at fylde den med fx hvidløg, krydderurter, citron/lime og tomater eller soltørrede tomater
Friske krydderurter såsom rosmarin, basilikum, timian og persille. Imens koges de hakkede tomater, røde peberfrugt i tern, hvidløg, fløde, diverse krydderurter, bouillion, salt og peber op, og smages til
salt, peber, timian, oregano ogbasilikum. Jeg blandede alle ingredienserne til marinaden sammen og kom det i en pose medmørbraden, hvorefter det fik en ½ time i køleskabet
Jeg støvede derudover et par gode, gamle opskrifter af, da jeg lavede en grillet salat til (dog uden squash denne gang, da det bare skulle være et lidt let tilbehør), samt barbequemarinerede mørbradbøffer
Svinemørbradmed bacon og persille. Svinemørbradmed kokos i wok Rejer. Tag mørbraden, tomaterne og auberginerne af grillen, anret (og kom basilikum på tomaterne) og spis
* Bemærk, du kan med stor fordel benytte eventuelle hvidløgsspirer i retten. Drys med lidt peber og kom dem op i et ovnfast fad, eller en bagepapir-klædt bradepande
Hak mozarella og sagaost og bland det med hakket basilikum, hvidløgog tranebær. Jeg brugte den klassiske opskrift fra karolines køkken, men supplerede mørbradenmednoget ekstra fyld, som jeg ellers også plejer at bruge til mørbrad
Start med at give direkte varme på begge sider og efterfølgende indirekte varme. Brug lidt salt og peber samt lidt krydderier fra haven - eller supermarkedet