Det er i al sin enkelhed svinemørbrad i en sauce med creme fraiche og masser af frisk basilikum. Mørbraden renses, og skæres i mindre bøffer, de krydres med salt og peber
en lille håndfuld frisk basilikum. Det er meget let og hurtigt at forvandle en helt almindelig svinemørbrad til lidt af et festmåltid ved at fylde den med fx hvidløg, krydderurter, citron/lime og tomater eller soltørrede tomater
Rør basilikum i og krydr med salt og peber. Røget mørbrad smager fantastisk, og hvis man holder øje med supermarkedernes tilbudsaviser, så kan det også fås til meget rimelige priser
salt, peber, timian, oregano og basilikum. Jeg blandede alle ingredienserne til marinaden sammen og kom det i en pose medmørbraden, hvorefter det fik en ½ time i køleskabet
Jeg støvede derudover et par gode, gamle opskrifter af, da jeg lavede en grillet salat til (dog uden squash denne gang, da det bare skulle være et lidt let tilbehør), samt barbequemarinerede mørbradbøffer
Broccolisalat med røget mørbrad og æble. Start med at balancere broccolien og afkøl den efterfølgende. Pisk dressingen sammen og hæld over, drys med fetaen over
* Bemærk, du kan med stor fordel benytte eventuelle hvidløgsspirer i retten. Svinemørbrad i svøm m. Drys med lidt peber og kom dem op i et ovnfast fad, eller en bagepapir-klædt bradepande
Mørbraden renses og skæres i mindre bøffer, de krydres med salt og peber. Retten gør sig godt til ovnbagte kartoffelbåde, men herhjemme spiser vi oftest retten med pasta og så en salat ved siden af, så der også er lidt med knas
Svinemørbradmed saftige rarbarber. Afpuds mørbraderne. Derudover lavede jeg en dressing af skyr, frisk basilikum og hvidløg, smagt til med lidt hvidvinseddike, honning, salt og hvid peber og en koldhævet fuldkornsbolle