Mørbrad med basilikum opskrifter

Momme´s mørbrad med basilikum

Momme´s mørbrad med basilikum

Det er i al sin enkelhed svinemørbrad i en sauce med creme fraiche og masser af frisk basilikum. Mørbraden renses, og skæres i mindre bøffer, de krydres med salt og peber
Fyldt mørbrad med krydderurter, hvidløg og tomater

Fyldt mørbrad med krydderurter, hvidløg og tomater

en lille håndfuld frisk basilikum. Det er meget let og hurtigt at forvandle en helt almindelig svinemørbrad til lidt af et festmåltid ved at fylde den med fx hvidløg, krydderurter, citron/lime og tomater eller soltørrede tomater
Mørbrad á la Saltimbocca

Mørbrad á la Saltimbocca

I denne fortolkning er tilbehøret frisk fettucine med en lækker basilikumssauce - what´s not to like
Svinemørbrad med sommerrisotto

Svinemørbrad med sommerrisotto

I snittet fordeles fetaosten og den friske basilikum endvidere krydders der godt med sort peber og lidt salt
marineret svinemørbrad med rodfrugter

marineret svinemørbrad med rodfrugter

salt, peber, timian, oregano og basilikum. Jeg blandede alle ingredienserne til marinaden sammen og kom det i en pose medmørbraden, hvorefter det fik en ½ time i køleskabet
Tips til perfekt hjemmelavet pizza.

Tips til perfekt hjemmelavet pizza.

være god italiensk salami i tynde skiver, parmaskinke, silkeskåret kogt skinke, godt og mørt oksekød (filet eller mørbrad)
Svinemørbrad i svøm m. ratatouille og pesto

Svinemørbrad i svøm m. ratatouille og pesto

* Bemærk, du kan med stor fordel benytte eventuelle hvidløgsspirer i retten. Svinemørbrad i svøm m. Drys med lidt peber og kom dem op i et ovnfast fad, eller en bagepapir-klædt bradepande
Basilikumgryde med squashspaghetti

Basilikumgryde med squashspaghetti

Mørbraden renses og skæres i mindre bøffer, de krydres med salt og peber. Retten gør sig godt til ovnbagte kartoffelbåde, men herhjemme spiser vi oftest retten med pasta og så en salat ved siden af, så der også er lidt med knas
Grundforløbs-eksamens-RET

Grundforløbs-eksamens-RET

Svinemørbradmed saftige rarbarber. Afpuds mørbraderne. Derudover lavede jeg en dressing af skyr, frisk basilikum og hvidløg, smagt til med lidt hvidvinseddike, honning, salt og hvid peber og en koldhævet fuldkornsbolle
Lidt om hverdagen her i Hjortshøj

Lidt om hverdagen her i Hjortshøj

I aften fik vi en stegt svinemørbrad fyldt med stegte champignon, seranoskinke og en masse forskellige friske krydderurter