Tilsæt smuldret brød og persille, smag til med salt og peber og køl af. hakket persille. Krydr mørbradenmed salt og peber og brun den i olie på en stor pande
Skær mørbraden til bøffer og rul dem ind i bacon. Smag til med salt, peber, dijon-sennep og slut af med at hakke persillen fint og ligeledes tilføje denne i oste-sovsen
Du kan lave helt din egen opskrift efter smag og behag, og hvad du lige ligger inde med af fx krydderurter (fx persille, rosmarin, basilkum, oregano), løg, hvidløg, citron, lime, soltørrede tomater, ost (fx feta, parmesan), svampe
Der drysses endvidere med masser af frisk hakket persille og lidt mere salt og peber. Friske krydderurter såsom rosmarin, basilikum, timian og persille
I dag står den på hundepasning hos mine forældre, så frokosten blev mørbrad, svampe, asparges og kartofler på grill og med en ordentlig omgang tzatziki til
Paprikagryde medmørbrad – opskrift. Paprikagryde er vel i bund og grund det samme som mørbradgryde – hvis der altså er mørbrad i – men det beviser jo bare, at det er en vellidt ret, for kært barn har som bekendt mange navne
Bruger du mørbraden, kan du forkorte stegetiden – så det bliver rigtig hurtigmums. Gullash – Ifølge mit gamle danske Husmoderleksikon skal gullash – ungarsk gullash – laves på svinekød, men jeg har nu altid fået det med oksekød, og det smager godt, så hvorfor fikse noget, der duer