Mørbrad med ris opskrifter

Mørbrad i fad

Mørbrad i fad

Mørbrad i fad smager også godt medris til. Mørbrad i fad med champignon – opskrift. Drys den med paprika, salt og peber hele vejen rundt – bare så meget som den behøver
Mørbrad i fad

Mørbrad i fad

Nu er mit køleskab også ved at være gabende tomt og dermed helt klar til at blive fyldt op med lækkerier til weekenden
Mørbrad med estragonsauce

Mørbrad med estragonsauce

Kogte kartofler eller ris. lidt sukkerSkær mørbraden ud i bøffer, og tryk dem lidt fladere med håndfladen
Mørbrad i Aspargesfrikasse

Mørbrad i Aspargesfrikasse

Krydr svinemørbradmed salt og peber og steg i olie. Bring i kog og jævn med maizena udrørt i lidt vand til en tyk sauce

Mørbradgryde i stegeso

Brun bøfferne på panden – drys med salt og peber. Jeg serverede ris, dejlig grønkålssalat og lidt kartofler til
Mørbradgryde, helt klassisk

Mørbradgryde, helt klassisk

Smag til med salt og peber. friskkværnet peber i en skål. Vend mørbrad stykkerne i melet, smelt smørret i en sauté pande og brun mørbrad stykkerne godt på alle sider
Her spises Osso buco.......

Her spises Osso buco.......

I dag står den på hundepasning hos mine forældre, så frokosten blev mørbrad, svampe, asparges og kartofler på grill og med en ordentlig omgang tzatziki til
Paprikagryde

Paprikagryde

Paprikagryde medmørbrad – opskrift. Paprikagryde er vel i bund og grund det samme som mørbradgryde – hvis der altså er mørbrad i – men det beviser jo bare, at det er en vellidt ret, for kært barn har som bekendt mange navne
Ristaffel

Ristaffel

Derimod var det svinemørbrad i fad med flødesovs, og I aften var det denne udgave der blev efterspurgt
Mørbradgryde

Mørbradgryde

Oskar derimod var sulten før maden var færdig, og det var lidt ærgerligt da han ellers for tiden er vild medris og flødesauce
Mørbradgryde med champignon og flødesauce

Mørbradgryde med champignon og flødesauce

Denne gang blev mørbradgryden serveret med kartoffelmos, og resterne fik vi til ris. Der er efterhånden sikret et indtag af aftensmad hos Oskar, hvis der serveres ris og meget gerne med en flødesauce, og det er også derfor at denne ret nydes ofte herhjemme
Gullash

Gullash

Bruger du mørbraden, kan du forkorte stegetiden – så det bliver rigtig hurtigmums. Gullasch kan serveres medris, rodfrugtemos, blomkålspure eller kartoffelmos
Wokstegt svinekød og grøntsager på 20 min.

Wokstegt svinekød og grøntsager på 20 min.

Server sammen medris. Jeg elsker det kinesiske køkken, det er proppet med smag, er sundt, hurtigt og har absolut intet at gøre med de takeaway boxe og dybstegte retter vi ser overalt og trækker dette køkken ned på grill bar stadiet