Naturligvis er alle grøntsager fra Sten og Eva's "grønttorv"Slagter Christiansen i Nordby ()Er en udsøgt slagter med et stort udvalg og er især kendt for de hjemme fremstillede pølser
Rødvinssauce til andebryst, culotte, roastbeef eller mørbrad. stegt andebryst, kalve- eller lammeculotte, cuvettesteg, saftig roastbeef eller måske en rosa oksemørbrad
Forrige weekend havde vi gæstertil det lækreste frokostbord, hvor steak-sandwich med langtidstilberedt flankesteak (og lidt oksemørbrad) sammen med en omgang lækre salater var på menuen
Skru ned for varmen og hæld vin over mørbradentil den næsten er dækket. Hvis der er meget rødvin tilbage i gryden kan I koge den lidt ind før der tilsættes fløde
Den her opskrift er en jeg tit vender tilbagetil - her hjemme er vi rigtig glade for den og når jeg serverer den for gæster er de også altid begejstrede