Mørbradbøffer med løg opskrifter

Mørbradbøffer med serano og kantareller

Mørbradbøffer med serano og kantareller

Løg/hvidløg fint hakkes, så det er klart. På en pande steges mørbradbøfferne, ca. I dag er bryllupskagen til kollegaen i store træk færdig, men mangler dog den sidste pyntning med "cigarer" og bær
Mørbradbøf

Mørbradbøf

Hvis dine mørbradbøffer skal serveres som middagsret, kan jeg varmt anbefale at servere med kogte kartofler og andre kogte eller dampede grøntsager – gerne med bid i – og lidt surt, f
Mørbradgryde, helt klassisk

Mørbradgryde, helt klassisk

Svits det hele i den samme pande som mørbradbøfferne, derefter kommes champignon der er delt i kvarte i og svitses videre
Tunmousse med rejer og kold dressing

Tunmousse med rejer og kold dressing

lun leverpostej med ristede champignoner og bacon, marinerede sild, tarteletter med skinke, ærter og gulerødder (til dem, der ikke spiste fisk til forret) og mørbradbøffermed bløde løg
Flødekartofler

Flødekartofler

Det er faktisk rigtigt nemt at lave flødekartofler og når kartoflerne først er skrællet passer det sig selv i ovnen og kan serveres sammen med en lækker steg, mørbradbøffer eller noget fra grillen
Kro-gryde

Kro-gryde

Rist bacon sprød og læg den i en skål, rist pølserne og læg dem i skålen med bacon, steg mørbradbøfferne og læg dem i skålen
Mørbrad med estragonsauce

Mørbrad med estragonsauce

Vend mørbradbøfferne i melet, og smelt lidt smør på en pande ved middelhøj varme. Hak løget fint, kom lidt mere smør på panden, og svits løgene, til de er klare
Salsa

Salsa

Bland løg, hvidløg, tomater, barbecuesauce, rødvinseddike og sukker, og smag til med salt, peber og tabasco
Mørbradgryde med Soltørrede Tomater

Mørbradgryde med Soltørrede Tomater

I denne ret ligger mørbradbøffer i en sauce af soltørret tomat og spinat og der er smeltet mozzarella på hvert stykke kød
Leverpostej

Leverpostej

Kør lever, spæk, ansjosfileter og løg igennem kødhakkeren to gange – vil du have en grovhakket version, så nøjes du med én gang, men jeg kan bedst lide en fin versiom