En lækker, mør, grillet mørbradbøf serveret med de skønneste, sprøde hjemmelavede pommes frites. Når de er brune og sprøde tages de op med en hulsi på en tallerken med fedtsugende papir
Løg/hvidløg fint hakkes, så det er klart. På en pande steges mørbradbøfferne, ca. I dag er bryllupskagen til kollegaen i store træk færdig, men mangler dog den sidste pyntning med "cigarer" og bær
Hvis dine mørbradbøffer skal serveres som middagsret, kan jeg varmt anbefale at servere med kogte kartofler og andre kogte eller dampede grøntsager – gerne med bid i – og lidt surt, f
lun leverpostej med ristede champignoner og bacon, marinerede sild, tarteletter med skinke, ærter og gulerødder (til dem, der ikke spiste fisk til forret) og mørbradbøffermed bløde løg
Det er faktisk rigtigt nemt at lave flødekartofler og når kartoflerne først er skrællet passer det sig selv i ovnen og kan serveres sammen med en lækker steg, mørbradbøffer eller noget fra grillen
Vend mørbradbøfferne i melet, og smelt lidt smør på en pande ved middelhøj varme. Hak løget fint, kom lidt mere smør på panden, og svits løgene, til de er klare
Kør lever, spæk, ansjosfileter og løg igennem kødhakkeren to gange – vil du have en grovhakket version, så nøjes du med én gang, men jeg kan bedst lide en fin versiom