også lave den populære ret mørbradgryde. Mørbrad iovn – Tit når jeg laver mørbrad, så er det enten som bøffer eller som fyldt – som regel med persille, men også nogle gange med svesker
Mørbradgryde. Gryderetten serveres tilovnebagte kartoffelbåde. I aften fikvi en super lækker og simpel gryderet, som minvenindeLouise ved flere lejligheder har serveret for mig
Stegt flæsk iovn m/ persillesovs. En let mere smagfuld variant af den klassiskefrikadelle. Serveres med kartofler, salat og eventuelt lidt smeltet smør med persille
Stegt flæsk iovn m/ persillesovs. Udben boven hvis den ikke allerede er udbenet. kraftige sener. Krydr med salt, peber og krydderierne på begge sidder og rul den stramt sammen
Stegt flæsk iovn m/ persillesovs. Alle ingredienserne blandes og farsen røres godt til den er lind. Form frikadellernei den størrelse du synes er passende og steg dem på en pande til de er gennemstegte
Porrerne renses og skæres iskiver - derefter koges de let imikroovnen (ca. Æggene piskes godt og derefter tilsættes creme fraiche, porre, bacon, salt og peber