En kakaomørdejsbund, et lag flydende karamelsauce som "oozer" ud af kagen når man skærer et stykke og en lækker, lidt snasket chokoladekagedej med mørk chokolade i, på toppen
Smøret smuldres i melet og flormelis og æg tilsættes og det hele æltes til en ensartet mørdej. Pistaciemassen røres sammen med blødt smør, sukker og æg
Det lidt specielle ved den her tærte er også, at jeg ikke laver bunden af traditionel mørdej, men laver en hurtig og nem dej baseret på olie i stedet for margarine
Smøret smuldres i melet og flormelis og æg tilsættes og det hele æltes til en ensartet mørdej. Jeg endte med at rulle dejen direkte på bagepapiret, da det var svært at flytte dejen fra bordet og over på bagepladen
Hold øje med dem, marcarinmassen flyder ud og får en gylden farve og mørdejen skal være lysebrun. ingen sag når man har styr på de enkelte dele, der skal bruges Mørdej,
I langt de fleste tærter ligger man først en bund af mørdej og derefter et lag mazarinmasse, når det er bagt kan der komme en god klat vaniljecreme eller hvad man ellers har lyst til ovenpå, pynte med bær og så har man en første klasses frugttærte
Dejlig nem aftensmad er sådan en omgang tærte med lækkert fyld - og denne er ingen undtagelse. Fuldkornstærte med skinketern, perleløg, ærter og majsÈn alm tærteform fuld
Mørdej. Med sommer. margarine. lave mørdejen. Start med at. margarine. Stil mørdejen på køl i en time. undlades - men giver en rigtig god smag} Arbejd først videre med kagen, når