Mørdej med margarine opskrifter

Mørdej/Linsedej

Mørdej/Linsedej

dejen med så få bevægelser som muligt. Rul mørdejen op på en. Jo mere du mosler rundt med. med den udrullede dejs form
Mørk chokolade og karamel tærte

Mørk chokolade og karamel tærte

En kakaomørdejsbund, et lag flydende karamelsauce som "oozer" ud af kagen når man skærer et stykke og en lækker, lidt snasket chokoladekagedej med mørk chokolade i, på toppen
Pistaciesnitter

Pistaciesnitter

Smøret smuldres i melet og flormelis og æg tilsættes og det hele æltes til en ensartet mørdej. Pistaciemassen røres sammen med blødt smør, sukker og æg
Græskartærte

Græskartærte

Mørdej. Smuldre smør i melet og sigt flormelissen over, tilsæt ægget og hjortetaksalt og sammel dejen med så få bevægelser som muligt
Jordbærtærte

Jordbærtærte

Mørdej. Til sidst pyntes med halve rensede jordbær. Ingredienserne æltes sammen og mørdejen kommer på køl i minimum en time
Finskbrød

Finskbrød

Finskbrød er nemlig en småkage lavet af mørdej, penslet med eller dyppet i æg og drysset med sukker og hakkede mandler
Grøntsagstærte

Grøntsagstærte

Det lidt specielle ved den her tærte er også, at jeg ikke laver bunden af traditionel mørdej, men laver en hurtig og nem dej baseret på olie i stedet for margarine
Goe gammaldaws hindbærsnitter

Goe gammaldaws hindbærsnitter

Smøret smuldres i melet og flormelis og æg tilsættes og det hele æltes til en ensartet mørdej. Jeg endte med at rulle dejen direkte på bagepapiret, da det var svært at flytte dejen fra bordet og over på bagepladen
Mette´s Blåbærtærte

Mette´s Blåbærtærte

Hold øje med dem, marcarinmassen flyder ud og får en gylden farve og mørdejen skal være lysebrun. ingen sag når man har styr på de enkelte dele, der skal bruges Mørdej,
Kagecreme

Kagecreme

I langt de fleste tærter ligger man først en bund af mørdej og derefter et lag mazarinmasse, når det er bagt kan der komme en god klat vaniljecreme eller hvad man ellers har lyst til ovenpå, pynte med bær og så har man en første klasses frugttærte
Æbletærte med marcipan

Æbletærte med marcipan

Denne mørdej kan godt være lidt svær at rulle ud med en kage rulle, så jeg plejer at gøre som følger
Marcipanknas mums

Marcipanknas mums

Rul marcipanen til en lang pølse på tykkelse med en lillefinger og læg den oven på den udrullede mørdej
Fruit Pies

Fruit Pies

Dejen var en mørdej, og så blev de ellers fyldt med henholdsvis æble/kanel, pære/vanilje og æble/banan/pære
Sommer = Jordbærtærte {hvad ellers?}

Sommer = Jordbærtærte {hvad ellers?}

Mørdej. Med sommer. margarine. lave mørdejen. Start med at. margarine. Stil mørdejen på køl i en time. undlades - men giver en rigtig god smag} Arbejd først videre med kagen, når
Nuernberg eller Polar snitter

Nuernberg eller Polar snitter

Mørdej. Mel, blødt margarine og melis smuldres og samles hurtigt med ægget. Smør den ene med hindbærmarmelade og dæk den anden med smørcreme