Møre koteletter i fad opskrifter

Koteletter i fad

Koteletter i fad

Sovsen holder dem lækre, møre og saftige – og så er det jo nemt, de passer sig selv i ovnen. Koteletterifadopskrift
Koteletter i fad med kokosmælk

Koteletter i fad med kokosmælk

Læg koteletternei et fad. Varm halvdelen af olien på en pande og brun koteletterne godt på begge sider
Ovnbagte Nakkekoteletter

Ovnbagte Nakkekoteletter

Det var en menneskealder siden jeg havde fået koteletterifad og det smagte endnu bedre end jeg huskede det
Hasselbackkartofler

Hasselbackkartofler

De lækre kartofler kan serveres som garnituretil alt fra hakkebøf og frikadellertil flæskesteg og koteletterifad
5 retter med svinekød

5 retter med svinekød

KoteletterifadMøre og saftige. Sovsen holder koteletternemøre og saftige, og der skal ikke gøres et kæmpe arbejde i køkkenet
Saftige skaftekoteletter

Saftige skaftekoteletter

De blev så utroligtmøre, saftige og helt uimodståelige. Det eneste de kan bruges til, er koteletterifad, godt dækket af flåede tomater, champignon og lækker paprikasovs
Koteletter i fad med kokosmælk

Koteletter i fad med kokosmælk

Den her opskrift er jeg belvet inspireret af fra det nye magasin fra Sæson for god smag - det er en ny og lækker måde at lave koteletterifad
Koteletter i fad

Koteletter i fad

Hak alle grønsagerne og steg dem til de er møre, drys noget paprika over mens det steger. Læg koteletterne over i et smurt ovnfastfad
Koteletter i fad med ris

Koteletter i fad med ris

Koteletterne lægges i bunden – peber og champignon ovenpå. Fløde og hakkede tomat hældes over sammen med en meljævning (mel og vand rørt sammen) – bland det sammen ifadet
Husets koteletter med flødekartofler

Husets koteletter med flødekartofler

Men denne metode gjorde dem lækre 'bløde' og møre. Normalt synes jeg at koteletterhurtigtbliver tørre og kedelige, medmindre de er ifad med en masse snask
Oksebøffer i fad m. grønt & fløde.

Oksebøffer i fad m. grønt & fløde.

) Kødet kan også ændres, vi har prøvet med svine mørbrad, gode okse bøffer, engelske bøffer, svinekoteletter, og vivil gerne prøve med en oksemørbrad en dag