De blev så utroligtmøre, saftige og helt uimodståelige. Det eneste de kan bruges til, er koteletterifad, godt dækket af flåede tomater, champignon og lækker paprikasovs
Koteletterne lægges i bunden – peber og champignon ovenpå. Fløde og hakkede tomat hældes over sammen med en meljævning (mel og vand rørt sammen) – bland det sammen ifadet
Men denne metode gjorde dem lækre 'bløde' og møre. Normalt synes jeg at koteletterhurtigtbliver tørre og kedelige, medmindre de er ifad med en masse snask
Skræl kartoflerne, og kog dem mørei letsaltet vand. Læg koteletternei et fad, og drys saltet jævnt på alle koteletterne på begge sider, og gnid det bagefter godt indi kødet
) Kødet kan også ændres, vi har prøvet med svine mørbrad, gode okse bøffer, engelske bøffer, svinekoteletter, og vivil gerne prøve med en oksemørbrad en dag