Fyldt med kokos, mørk chokolade og mandler. Og så fik jeg jo rigtig meget lyst til kage selvfølgelig og kom i tanke om nogle små kokoskager, jeg engang fik serveret til en fødselsdag
Synes du kagen bliver for mørk uden at være gennembagt, så dæk den med et stykke stanniol. Men ellers kan det være en chokoladekage, en banankage, en gulerodskage, en kokoskage, en rabarberkage – ja, hvad som helst
2 æg2 dl rørsukker100 g smeltet klaret smør, uden det hvide mælkeprotein - eller 1½ dl olie1 banan, overmoden1½ tsk vanniljesukker, eller kornene fra en stang vanilje1½ tsk bagepulver2 dl kokosmel2 dl hirsemelfyld75 g god mørk chokolade hakket i grove stykker
50 g mørk chokolade. 100 g mørk chokolade. Kan du li Bounty. Nej, vel. Jeg kan faktisk heller ikke lide den vildt søde, klæge masse der er omgivet af kedelig chokolade
mørk chokolade. Op til 75% af fedtet er skåret væk, og jeg bruger den mørke 86% chokolade fra Marabou. bagepulver 130 gram kokosmel 60 gram mørk chokolade (86%) 40 gram hasselnødder 2 æg Sådan gør du. 60 gram mørk chokolade