mørkchokolade. Den skal blive helt hvidog føles luftig. Det er lettest, hvis den runde springform, som du har brugt til at bage bundende er stor nok til, at du kan samle lagkagen i den, så bliver snittet nemlig også ganske nydeligt
Start forneden og sprøjt frostingen i swirls, start fra midten og bevæg dig rundt til du har en passende størrelse, begynd med den mørkeste farve rundt hele vejen langs kanten
Om lørdagen tempererede jeg mørkchokoladetil banankagepynten og napoleonshattene. Jeg købte dog fondanten færdig (en hvid), men jeg indfarvede den selv med mine pastafarver og formede de små gulerødder
Kort fortalt skal man bruge en hvid fondant som 'base' ogtilsætte en eller to farver. Kagen bestod af lyse bunde, chokoladeganache, lime mousseog stribet fondant
Lise ville gerne have en lagkage, og efter lidt overvejelse, så blev det til denne med chokoladebunde, sukkerlage med citron ogmørk rom, hvidchokolademousse med citron oghindbærmousse