Tilsæt hakket mørk chokolade (eller chokoladeknapper) og rør dejen sammen. Jeg har ledt og ledt og jeg har testet opskrifter i ét langt væk for at finde frem til en cookieopskrift, hvor man får lækre, seje cookies med en sprød kant
En noget mere luksuøs udgave med marcipancreme og mørk chokolade, end den vi plejer at lave. Mørdej skal være sprød når den er bagt – kommes der vand i bliver den istedet sej i det og ikke porøs
Sprøde, store cookies med masser mørk chokolade og sej karamel i midten. Du kan også vælge et andet fyld end mørk chokolade, fx hakkede nødder, mandler, hvid chokolade, tørret frugt el
mørk chokolade og dekorer kagen. Den smager supergodt og har en blød, sej og sprød konsistens. Tilsæt sukker ad et par gange og pisk marengsen helt blank og sej
Sprøde med en lidt sej midte. 50 gram mørk chokolade til at pynte med. Smelt 1/2 af den mørke chokolade over vandbad i en gryde – når chokoladen er smeltet, kommes den anden 1/2 i – rør til al chokoladen er smeltet
Marcipanen er sej, chokoladen smelter på tungen, og det hele forenet i en sprød, sød småkage. 100 g mørk chokolade (jeg kan bedst lide 60-70%). 100 g mørk chokolade (jeg kan bedst lide 60-70%)