De mentale depoter er blevet ladet op og er klar til slutspurten på specialeskrivningen – nu skal kroppen depoter også bare lige fyldes op – og nej, her menes ikke rødvin og koldskål (…
Opbevar müslien i køleskabet. cashewnødder eller hasselnødder)Groft hakkede mandlerFinthakket ingefær (omkr 2 cm - afhænger af din smag)KanelLæg græskarblandingen og frøene (ikke mandler og nødder) på en bradepande og bag det i ovnen ved 130 grader i ca 5 minutter - bare så de lige brunes lidt
Ikke bare er disse frøene supersunne, de er nemlig også svært smakfulle. Med sin søte og nøtteaktige smak spiller superfrøet amaranth stjernerollen i min nye favorittmüsli
Den består oftest af Skyr, men müslien er også lækker på yoghurt, havregryn, is eller bare med mælk. Jeg har lavet noget hjemmelavet müsli, så jeg har noget at putte på min morgenmad
Efter at Vera er begyndt at sove lidt mere i barnevognen, har jeg igen fået lidt mere tid til at stå i køkkenet, hvilket jeg for øvrigt har savnet vanvittigt meget
Jeg tilsætter sådan set bare lige det som jeg har lyst til eller hvad skufferne lige gemmer på, og så bliver det ristet på en pande sammen med smør og lidt sirup
Eneste problem med denne müsli er, at vi ikke har kunnet købe müsli, siden vi begyndte at lave denne, for købemüsli kan bare ikke hamle op med denne lækre hjemmelavede version
Og så var det jo nærliggende at gribe en pakke øko-gryn og gå lidt amok i deres nødde-frugt-bar. Denne her luksusmüsli er så simpel og nem at lave, at jeg ikke forstår, hvorfor jeg bliver ved med at købe forretningernes trælse udgave af samme
Rabarber er endelig kommet i sæson. Jeg synes rabarber er fantastisk at bruge i det søde køkken. Jeg er vild med den syrlighed, som rabarberen giver til de ellers sødere kager