Jeg har længe gerne ville gøre CookieCrumble kunsten efter medhjemmelavetlakridssirup. Imens vandet varmes op til siruppen, bring da en kedel vand i kog og skold glasset, somsiruppen skal opbevares i efter tilberedning
lys sirup. smør. Fremgangsmåde. Smeltsmørret i en tykbundet gryde. Hæld masse op i en sprøjtepose. 3 - 4 lakridspulver. varmes op til 115 grader og lad den køle helt af. tempereret chokoladen til 29 grader da det er hvid chokolade 100 g. 1 dl lys sirup. 3 - 4 lakridspulver
kom herefter kokosmel, protein, rismel, sirup/sød og bagepulver i og blend igen. Toppes med hindbær (falder ”ned” i dejen), lakridspulver, mørk chokolade og lidt kokos – kanel kan også bruges i stedet for lakridspulveret
Fremgangsmåde. Ingredienser til en god portion lakrids-kys. Tilsæt sukkeret og pisk til en glat fast marengsmasse – Der skal piskes rigtig meget, så bliv ikke nervøs hvis det ikke bliver fast med det samme (ca
Herefter bringes indholdet i kog, og det skal nu koge ind til en væske med konsistens somsirup. En af de kager som skal bruges både omeftermiddagen og til dessert er disse små lækre og knasende sprøde marengskysmedlakrids
Rør godt rundt i blandingen, indtil alle lakridser er opløst i vandet - brug her et piskeris, da det på den måde er nemmere at fordele lakridserne rundt i vandet, og samtidig sørge for at der ikke kommerklumper i siruppen