Macarons. Derfor måtte jeg jo ty til Anneauchocolat´. Den første kage var en kakao macaron med skovbærganache med udgangspunkt i Mette Blomsterbergs opskrift
Kagen kan med fordel serveres og pyntes med chokoladeovertrukne kaffebønner, men da jeg ikke lige havde tid til at ovetrække kaffebønner, ja så måtte den serveres som den var
(Jeg brugte rød farvet sukker, da jeg havde en lille rest tilbage fra mine marshmallow macarons, som kom til verden for nogle dage siden) Du kan se lige her, hvordan du indfarver helt almindeligt sukker på en ganske simpel og dekorativ måde
Om eftermiddagen gik vi forbi denne søde butik, hvor vi lige måtte ind forbi og smage lidt. Jeg fik 3 macarons (chokolade, pistacie og jordbær) og min søster en lille red velvet cupcake
Macarons fra Laduree måtte jeg også have med hjem. Da vi nåede lufthavnen kunne jeg ikke længere modstå de fine macarons efter at have set dem overalt hos de parisiske bagere (de kan altså det dér med brød og kager)
Hvis du er macaron-lover som jeg, så skal du gøre dig selv den tjeneste at smutte forbi Chez dodo, hvor de har det største udvalg af håndlavede, frisklavede og unikke macarons jeg længe har set
Her har hun skabt sin egen bagesucces med kager ud af huset og nu også en café, hvor man kan få lækre cupcakes og macarons – og en uforglemmelig brownie med digestive kiksebund og s’mores topping
Som jeg skrev i mit indlæg om macarons, havde jeg fundet noget lakridspulver på tilbud som bare måtte afprøves, og det blev det blandt andet med disse cupcakes, som jo godt nok ikke ligefrem er fedtfattige, men nyder man dem med måde, synes jeg nok det kan forsvares