Jeg valgte at lave dem med chokoladeganache, som jeg tidligere har lagt en opskrift på bloggen om. Opskrift på chokolade macarons med chokoladeganache med et twist af lakrids
The coconut/lime macarons are the new addition to my little family of macarons, I have now made some different flavors (not all are on the blog yet) and have recently had time to try of some new exciting tastes
Jeg har læst mig frem til at lave macarons på forskellige blogs og i blade. Vi har mange andre mærkedage og traditioner i Danmark, som jeg hellere vil fejrer, men da jeg stod og havde lyst til at lave mine første macarons, så kunne jeg ikke lade være med at lave dem i hjerteform
Jeg er lidt på toppen over de nye gel-lakker fra franske Le Mini Macaron. Le Mini Macaron kommer selvfølgelig også fra Frankrig, hvor de efter sigende nærmest sprøjter dem over disken, og landede her i Danmark for lidt over et halvt år siden
Le Mini Macaron burde kysse den jord, jeg går på. Det var helt tilfældigt, at jeg lige skulle eksperimentere med at lægge et lag af den nye overlak Seche Vive Instant Gel ovenpå mine Mini Macaron negle
Figentærte med friske hindbær og marcipan / Æbletærte med mazarin og nøddekaramel / Brombærtærte med frangipane og chokolade / Macarons med citron og hvid chokolade
Og ja, så er den selvfølgelig pyntet fint op med alverdens bær og de hjemmelavede rabarber macarons. Hvis du laver rabarber macarons til pynt, så brug rabarbervæsken derfra og tilsæt lidt ekstra rabarber
Homemade Raspberry macarons wi. How beautiful is the colour of this raspberry-limeade. I wanted to try this recipe out when I saw that my local grocery store had fresh raspberries on sale at a very good price this entire month
Jeg var for nyligt med i smagspanelet i madbladet ‘Spis bedre’, hvor jeg blandt andet testede en opskrift, der mindede om denne – jeg legede dog lidt med opskriften og ændrede lidt flere steder, så den blev helt, som jeg bedst kunne lide den