Min erfaring siger at macarons bliver pænes hvis du holder sprøjteposen i miden af cirkel og trykker fast og jævn til massen når ud til strengen, så går du videre til de næste
M. a. c. r. o. n. s. I. g. e. d. i. 1. 2. 0. m. l. f. æ. h. v. 5. u. k. t. w. S. ,. ø. b. p. y. B. x. P. /. W. F. å. T. z. j. L. ½. -. 4. D. 8. 6. E. H. q. C. A
The coconut/lime macarons are the new addition to my little family of macarons, I have now made some different flavors (not all are on the blog yet) and have recently had time to try of some new exciting tastes
Ud af det fik jeg disse flotte lilla macarons med hvid chokolade-blåbær ganache. Ganache. (Samme grundopskrift som Macarons med kaffecreme, dog uden vanilie)
Opskriften var en succes og selvom det tog lidt tid, så var det klart “besværet” værd… Disse macarons er nemlig lavet på en italiensk marengs, så man skal have gang i en gryde og et sukkertermometer, men resultatet taler for sig selv og smagen er helt i top
Opskrift på chokolade macarons med chokoladeganache med et twist af lakrids. Jeg valgte at lave dem med chokoladeganache, som jeg tidligere har lagt en opskrift på bloggen om
Så blev det til gule påskemacarons med hvid chokolade-citron ganache. Hvid chokolade-citron ganache. Jeg har brugt samme grundopskrift på bundene som Macarons med kaffecreme
Til ganache. Her er min opskrift på cappuccino macarons, som er virkelig lækre franske "småkager", som er bagt uden hvedemel, men med mandelmel i stedet