La Glace har også fine macarons der smager himmelsk. Ca. 25 stk. 100 gr æggehvider 25 gr sukker 1/2 tsk citronsaft 225 gr flormelis 125 gr mandelmel 1 knivspids salt Pisk æggehviderne stive med sukker, salt og citronsaft
De smager himmelsk og så er de overraskende nemme at lave. Faldt over disse macarons på chocolat. Tegn cirkler med en passer på bagepapiret og vend det om, så er det nemmere at få nogle mere ensartet macarons
De er lette og sprøde udenpå og bløde og lækre inden i, og med en god smag af kaffe og chokolade. Her er min opskrift på cappuccino macarons, som er virkelig lækre franske "småkager", som er bagt uden hvedemel, men med mandelmel i stedet
Jeg elsker macarons og jeg elsker at lave dem selv. Desuden er jeg af den overbevisning at macarons ikke er så svære at bage, som der påstås rundt omkring
Figentærte med friske hindbær og marcipan / Æbletærte med mazarin og nøddekaramel / Brombærtærte med frangipane og chokolade / Macarons med citron og hvid chokolade
Her finder man skønne små macarons og alt i chokolade. Det smagte himmelsk. Smager det fortrinligt at servere vaniljeis eller cremefraiche eller som noget helt tredje rørt mascarpone til galetterne
Dertil vil jeg bare lige sige, at den altså på ingen måde smager igennem af kaffe. Den har en lille rund og blid smag af kaffe, men slet ikk enoget gennemtrængende
Tror det er det der gør at jeg stadig troligt holder fast i den lille kopkage, selv om der er kommet andre modstandere på banen, som macarons, whoopie pies og cake pops
kransekage, macarons, citronfromage, marengskys med bær og mini jordbærkager. Vi glæder os allerede til, at få spist resterne som vi har tænkt at bruge i en græsk gyros og det må da smage næsten ligeså godt, som når vi spiser det i Grækenland