På den måde letter det presset fra dig, hvis du har en masse andet mad, som også skallaves. Dette kan ogsåses, da mangeder har hentet den traditionelle opskrift, altid spørger min mor, om hvad hun har gjort anderledes
I dag skal jeg vist have kigget lidt på en madplan for ugen. Jeg får dog ikke lavet ret meget nyt for tiden, da livet er fyldt af meget andet end madlavning lige nu, så det er min sidste opskrift på lager
Natmaden bestod af boller med lækkert, hjemmelavet pålæg, og i dag kan jeg godt ærgre mig over ikke at have fået smagt, men vi var simpelthen bare for trætte
) Det kan naturligvis anrettes noget anderledes og pænere, end jeg fik gjort her, men vi skulle som sagt bare have det som en let aftensmad, så det her er, hvordan min tallerken kom til at se ud
mankan sagtens lave virkelig god mad af høj kvalitet, hvis bare manholder det enkelt. Der er nu bare noget over nytårsmaden – vi prioriterede gode råvarer og relativt enkle retter
Udfordringen i suppe består i manglen på kød (primært kæresten der får kød-abstinenser) og at mæthedsfornemmelsen er anderledes med suppe – særligt når vi til daglig spiser så “knasende” madderskal tygges godt, så er “søbemad” en svær størrelse
Opskriften står til, at den skallaves over et døgn, men hvis du vil have den til morgenmad, kan du sagtens lave den på én dag - lav første del om morgen, og tilsæt æggehvide og mandelessens lige inden du går i seng