Mad fra 70 erne opskrifter

Vegansk mad er fremtiden

, smagsprøver fra bl. Selv discountbutikkerne er kommet med på vognen. Der kommer hele tiden nye veganske produkter, restauranter og kogebøger på markedet, og interessen for den veganske mad er stigende, men sådan har det ikke altid været
Tilbage til 80’erne

Tilbage til 80’erne

Muligvis fordi Spies sendte danskerne på ”billige” rejser sydpå, hvor vi smagte på fremmed mad, som vi naturligvis måtte lave hjemme
Musaka

Musaka

Musaka stammer fra Mellemøsten og er en gratineret ret. Det vil nogen måske synes er synd, men hvorfor skal hakket kød altid være det ringeste, hakket kød må også gerne have en lækker smag
Enebærgryde

Enebærgryde

Enebærgryde – Jeg ved egentlig ikke rigtig, hvor enebærgryden stammer fra, om den overhovedet har nogen historie med sig
Kartoffelrøsti med avocado

Kartoffelrøsti med avocado

Det er helt sikkert en (af de mange) opskrifter, der skal laves igen, når jeg kommer hjem fra turen til Asien
Flødekartofler

Flødekartofler

Nu ser vi mest flødekartofler som en del af buffeten til familiefesten, julefrokosten eller lignende – især når maden er bestilt udefra
Cordon bleu

Cordon bleu

om mad af særlig høj standard. Cordon bleu betyder ”bånd blåt” – altså ”blåt bånd” – på fransk. Fold skinkeskiverne rundt om hver sin skive ost
BogB = Bacon og Bønner?

BogB = Bacon og Bønner?

Dette indlæg blev udgivet i God og billig mad, Lidt af hvert, Opskrifter og tagget bacon, bønner, Opskrifter, tilbehør

RISPAPIRRULLER

HURTIG OG NEM aftensmad, med masser af hygge. bland alle ingredienserne sammen i en skål, og stil den på køl indtil servering

SALAT m PERLESPELT, ÆBLE & RADISER

DET BLIVER ET kort “hej” fra mig i dag. Jeg glæder mig til at få mit liv tilbage, og ikke mindst vende tilbage i køkkenet, da jeg har så meget, jeg gerne vil eksperimentere med
Er smoothiebowls sunde?

Er smoothiebowls sunde?

Det er trods alt oftest morgenmad, og derfor må det gerne gå lidt hurtigt, så man har ‘råd’ til at forkæle sig selv med disse finurlige smagsbomber i hverdagen også
Special Guest #1 – Phuc Van Dang + GIVEAWAY!

Special Guest #1 – Phuc Van Dang + GIVEAWAY!

Smagte maden ikke som den skulle, var det ikke unormalt at de startede forfra. En god dags tid i køkkenet med masser af sludder-sladder, god mad, højt humør og en af de mest talentfulde kunstenere jeg kender – så bliver dagen ikke meget bedre
Falsk foie gras og ligeså falsk oliventapenade

Falsk foie gras og ligeså falsk oliventapenade

Når mad udgiver sig for at være noget andet …. Hæld blandingen i en lille franskbrødsform på en liter, som er foret med dobbelt lag husholdningsfilm, som skal være godt op over kanterne, så det kan foldes ned over toppen af blandingen, når den er i formen