Mad i 80 erne opskrifter

Vegansk mad er fremtiden

Selv discountbutikkerne er kommet med på vognen. Der kommer hele tiden nye veganske produkter, restauranter og kogebøger på markedet, og interessen for den veganske mad er stigende, men sådan har det ikkealtid været
Tilbage til 80’erne

Tilbage til 80’erne

MuligvisfordiSpies sendte danskerne på ”billige” rejser sydpå, hvor vi smagte på fremmed mad, som vinaturligvis måtte lave hjemme
Musaka

Musaka

Det vil nogen måske synes er synd, men hvorfor skal hakket kød altid være det ringeste, hakket kød må også gerne have en lækker smag
Enebærgryde

Enebærgryde

Enebærgryde – Jeg ved egentligikkerigtig, hvor enebærgryden stammer fra, om den overhovedet har nogen historie med sig
Kartoffelrøsti med avocado

Kartoffelrøsti med avocado

Røsti’erne er gode til frokost men kan også sagtens laves imini størrelser som forret eller appetizer
Flødekartofler

Flødekartofler

Nu ser vi mest flødekartofler som en del af buffeten tilfamiliefesten, julefrokosten eller lignendeisær når maden er bestilt udefra
Cordon bleu

Cordon bleu

om mad af særlig høj standard. Fold skinkeskiverne rundt om hver sinskive ost. Cordon bleu – eller gordon bleu, som mange fejlagtigt kalder det – er en ret, jeg – hver gang jeg serverer den – tænker, hvorfor får viikke den noget oftere
BogB = Bacon og Bønner?

BogB = Bacon og Bønner?

Dette indlæg blev udgiveti God og billigmad, Lidt af hvert, Opskrifter og tagget bacon, bønner, Opskrifter, tilbehør

RISPAPIRRULLER

HURTIG OG NEM aftensmad, med masser af hygge. bland alle ingredienserne sammen i en skål, og stil den på køl indtilservering

SALAT m PERLESPELT, ÆBLE & RADISER

Jeg glæder migtil at få mitlivtilbage, og ikkemindst vende tilbagei køkkenet, da jeg har så meget, jeg gernevileksperimentere med
Er smoothiebowls sunde?

Er smoothiebowls sunde?

Det er trods alt oftest morgenmad, og derfor må det gernelidthurtigt, så man har ‘råd’ til at forkæle sig selv med dissefinurlige smagsbomber i hverdagen også
Special Guest #1 – Phuc Van Dang + GIVEAWAY!

Special Guest #1 – Phuc Van Dang + GIVEAWAY!

En god dags tidi køkkenet med masser af sludder-sladder, god mad, højt humør og en af de mest talentfulde kunstenere jeg kender – så bliver dagen ikke meget bedre