Mad lavet i forvejen opskrifter

Amerikaner mad, når det er bedst!

Amerikaner mad, når det er bedst!

Hjemmelavede burgere + hjemmelavede pomfritter og ikkemindst hjemmelavede løgringe. Og så lige en gang hvidløgsmayo
Hyldeblomstsnaps lavet på mæsken

Hyldeblomstsnaps lavet på mæsken

Jeg fikideen fra Tina, der er med iMad Fra Haven, en Facebookgruppe, jeg også er medlem af. Hmmm – lidttil druk kan man nu godt falde alligevel – bare for hyggens skyld – især når man har lavet Hyldeblomstsnaps

Har du lavet din “Sommernydeliste”?

Arla Food Fest – isærMadmodsløbet. Hvor meget mad skal jeg lave. Det vigtigste er, at den kun indeholderpositivenydetingpligter er forbudt, dem har man rigeligt af iforvejen
Ideer til mad i varmen

Ideer til mad i varmen

Jeg er jo begyndt at lave bacon i ovnen, så det passer sig selv, og de sidste gange, jeg har lavet smørrebrød, har jeg købt kamsteg færdigiKvicklysdelikatesse
Amerikanske pandekager

Amerikanske pandekager

Det er ikkefordi der er noget i vejen med almindelige pandekager, men amerikanske pandekager egner sig altså helt klart bedre til brunch eller morgenmad
Tiramisu mousse - nemt og lækkert!

Tiramisu mousse - nemt og lækkert!

Denne tiramisu mousse er til og med meget nem at tilberede og kan laves flere timeriforvejen. En god gang klassisktiramisu er altid en vinder, hvis det står tilmig
Svensk pølseret

Svensk pølseret

Svensk pølseret fra Sverige – nej, svensk pølseret er pæredansk, og man ved ikke helt hvorfra navnet stammer – altså pølseret er jo nemt nok, det er jo en ret med pølser i, men hvor Sverige kommer indibilledet, det er ikkerigtigtil at sige med sikkerhed
Majspandekager

Majspandekager

Derfor er det som oftest også majspandekager jeg laver når vi skal have madpandekager. På billedet er pandekagerne fyldt med en kødsauce lavet af hakket oksekød, hakkede gulerødder og hakkede porrer og smagt til med sambal oelek og sød mango chutney
Pommes Anna

Pommes Anna

Pommes Anna er en klassisk, fransk ret af noget så simpelt som kartofler. Retten er opkaldt efter Anna Deslions der regelmæssigt holdt sammenkomster på chefkok Adolpe Duglérés – skaberen af retten – café