Mad med hakket oksekød og kartofler i fad opskrifter

Squash, tomat og oksekød i fad

Squash, tomat og oksekød i fad

Hvis du har store squash, er det en god ide at flække dem og tage indmadenmed kernerne ud. Du kan erstatte oksekødetmed både lamme ogsvinekød

Marokkanske kødboller - med ovnbagte kartofler

igastronomi for at kunne lave denne fantastiske ret - så er du tillidtnytænkningog lækker mad for hele familie, så skal du helt sikkert prøve de marokkanske kødboller
Moussaka

Moussaka

Selvom vejret stadig er varm og lækker indian summer, har jeg stigende lyst tilnoget af det lidt mere rustikkemad
Pindsvin med unger

Pindsvin med unger

Drys hakketpersille over, når det er færdig. Smelt margarinenog dup det over kartoflerog kød. Form en kugle af farsen, og læg den ned i et ildfastfad
Spicy græsk-inspirerede kødboller

Spicy græsk-inspirerede kødboller

Det er rart, at få brugt sine rester ogikkemindst når de bidragertil at "strække" kødet lidtogdermed er der ogsåmadtilimorgen aften
Hakkebøf med majs og grønsagssautè

Hakkebøf med majs og grønsagssautè

Server smør til majskolberne ogkartoflertil retten. Tag grønsagerne op i et fadog hold dem varme. Drys med salt ogfriskkværnet peber
Mad fra Libanon.

Mad fra Libanon.

Grunden til navnet er, at risene efter de er færdigkogtei gryden ikyllingefondmedkyllingen, aubergineogkartofler (evt
Oksemørbrad m. fyld af svampe, svesker og fetaost

Oksemørbrad m. fyld af svampe, svesker og fetaost

Steg oksekødeti en tykbundet slip-let gryde og krydr med alle krydderierne samt smag tilmed salt. Kæmpe risfadmed kød og lækre krydderier overpyntet med ovnstegt kyllingogristet nødder
Græsk Farsbrød

Græsk Farsbrød

Midti al julerietfik jeg lyst tilmad fra nogle mere sydligehimmelstrejf, og da jeg skulle have testet den el-mikser der ligger en produktanmeldelse på, var det nødvendigt, at det blev en ret, som jeg kunne spise kartoffelmos til

Den klassiske ret med mange opskrifter

Lasagne af JamieOliver fra bogen "Alle kan lære at lave mad". hakketoksekød. Kom flåede tomater, hakket løg, revne gulerødder ogkartofler, bouillonog oregano i gryden

Fyldte auberginer

(gem indmadenmed at bage i ovnen, derefter kan det blendes til en dip). Mindremadi skraldespanden og mere lækker mad på bordet, ret enkelt

OPSKRIFTER UGE 8

Tilsæt de kogte grøntsager medtimianblade. Serveres med groft brød og grov sennep. Serveres medrisTors