En spidskålswrap med rester af stegt kylling, skyrcreme og rå grøntsager. En dag i mad – nu med ko. Det er sjovt at se på sociale medier hvordan andre vælger at fordele deres energikilder i løbet af en dag, synes jeg i hvert fald
Til frokost spiser jeg altid proteiner i form af æg, fisk, kylling og/eller hytteost sammen med en masse grøntsager og enten en halv avocado eller nogle nødder on the side
Mere ris og kyllingmed flere ovnbagte grøntsager og… yes, mere sukkerfri ketchup. Jeg insisterer på en god og stille morgen med varm kaffe, tid til at nyde min morgenmad og til at stirre lidt ud i luften (læs
Men allerførst denne cremede pastaret medkylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
For nogle uger siden havde jeg lyst til at lave nogen slags for madtærte. Jeg havde som nævnt kyllingfradagen inden og skulle bare strimle den i små stykker
Ha oppi kyllingenmed skinnsiden opp, strø over vårløk. Her servert med kokte,hele, stekte poteter. Sett hele stekepannen inn i ovnen, hvis du ikke har en stekepanne du kan sette i ovnen kan du helle sausen fra pannen over i en form og så legge kyllingen oppi
Rester fradagenfør i form af en slags grøntsager. Jeg har tit en masse grøntsager til overs fra andre retter, da jeg altid forbereder mine grøntsager seperat når jeg foodprepper
Jeg møder ofte personer som er usikre på hvad det vil sige at et produkt er med fuldkorn. Fuldkorn er når man i bearbejdningen af kernerne tager alle dele af kornet med i melet
Til tider kan det være svært at blive enige om, hvad vi skal have til aftensmad, men når kylling i tomat/hvidløgssauce bliver foreslået, er der aldrig nogle protester
Da vi forlod mørket, skulle Oskar og jeg lige et smut forbi Føtex og handle et par ting eller to, da vi nemlig får besøg af Onkel Michael til aftensmad