Og en serie af mails med inspiration til at lave hurtig mad. Jeg har spist en masse dejlig mad, og det var rart at komme lidt tilbage på sporet og få ryddet ud i snacks og pyt-mad (I ved, den spiser jeg lige den ting der, pyt med det)
Det blev serveret i “tacos” i form af salatblade og medmasseraf revet grønt under. Til frokost spiser jeg altid proteiner i form af æg, fisk, kylling og/eller hytteost sammen med en masse grøntsager og enten en halv avocado eller nogle nødder on the side
En lækker sund hverdagsret medmasseraf smag, fyldt medprotein og glutenfri. skær kyllingekødet i små stykker, snit løg, hvidløg, ingefær fint og svits kort på panden med rapsolie
At give den god og nærende mad, er en stor del af denne følelse af velbefindende. Vegetarisk (vel egentlig vegansk, ret mig hvis jeg tager fejl) og medmasseraf god energi
Det er disse måneder, at jeg skal være ekstra opmærksom på mit eget indtag afmad, idet at jeg hurtigt synes, at det går liiiige lovligt stærkt med alle de julegodter
De mætter, kan nemt tages med og kan gemmes flere dage til eventuelle madpakker i køleskabet. Mad laver jeg stadig og denne her har jeg lavet mange gange efter hånden
Jeg ser mange som undgår en masse sunde madvarer (for eksempel rugbrød, fuldkornsboller eller havregryn) som de sagtens kan tåle, og det kan bidrage med unødvendig stress i form af endnu flere ‘forbudte’ fødevarer
Den er utrolig nem at lave og smager fantastisk på et godt brød - lige fra en fuldkornsbolle medmasseraf gode fibre, kerner og kulhydrater, til et grøntsagsbrød her fra bloggen eller proteinbrød fra Schulstad - your call
Denne mælk er en stor koncentration af fed og sød smag, og er faktisk en af grundene til, at det ligger så dybt i os, at spise sødt og fed mad, når vi har det skidt eller skal have noget “Comfort food” – ligesom når mor satte dig til sit bryst
Hvis du står til aftensmad og skal bruge den til pita-fyld og madpakke dagen efter, i tortillas, til sandwich eller på anden måde, kan du sagtens bruge hele opskriften, ellers kan du lave en halv portion ad gangen