Det var to kager på en dag, så nu skal jeg nok vende tilbage til rigtig mad. Det medbønnerne kan man med fordel undlade at fortælle børn og andre sarte sjæle, til de har sagt “Uhm
Jeg serverede dem til aftensmadmed en spidskålssalat til, men de er også gode som rest til frokosten (lun dem ved lave grader i ovnen) eller tag dem med i madpakken
Grillen er rigtig kommet igang og lørdag hyggede vi os med at lave god mad. Den fine lille roastbeef blev brugt til lækker mad lørdag, Roastbeefburger idag og der er faktisk nok til en dag mere
Grønkålschips med gærflager, tamari og ristet sesamolie – mit bidrag til Madbloggerudfordringen. Kategori Børnevenlig mad, Desserter, Glutenfri, Mælkefri, Opskrifter, Uden æg, Vegansk
), og jeg lavede derfor madmed lidt ekstra “hyggefaktor”. Jeg elsker mexicansk inspireret mad. Jeg lavede mexicanske pandekager med rød quinoa, chili beans, salat, majs, grøntsagssovs (vegansk ostesovs), sorte bønne chips og min hjemmerørte guacamole
Hak rødløget og blandt det med quinoa, bønner, smuldret fetaost og koriander (gem lidt til pynt). Smid det i ovnen i en halv times tid eller til peberfrugten begynder at have godt med rynker