De sidste år er der kommet øget fokus på hvordan byen kan bruges til at producere mad og tidligere i år fik København, og Danmark, sin første tagfarm, altså et bylandbrug helt oppe på toppen af en bygning
Spist aftensmad (og bestilt bord) på Bullerei og Das Bank (som skulle være en oplevelse i sig selv). Jeg havde hørt meget om, hvor hyggeligt Hamborg skulle være omkring jul med alle dens julemarkeder
God madom et bord med dem man holder af, en god film og lidt lækkert til ganen. Det har så stort betydning, og for rigtig mange af os, indeholder ‘hygge’ ofte mad
Vi synes det er en skøn opskrift, og det hele kan laves ude på grillen på en dejlig sommerdag. Tag en lille håndfuld dej, og rul den ud på et meldrysset bord
Det er nemt, let og lækkert - og rammer "stop spild af mad"- ånden i bedste stil. Passer perfekt til en salat eller bare som et godt og mættende brød til noget så simpelt som en god klat kold smør, eller til dit middagsbord og lækkert pålæg
Jeg er kæmpe fan af indisk mad og har også en lille drøm om at tage til Indien en dag. Selvfølgelig for at opleve kulturen men aller mest for at spise mig igennem alt deres lækre mad
) Den blev serveret og nydt lun og med en god gemen klat creme fraiche til - mums manner, og min mave og jeg var done, finish, slut'prut finale, over and out og mega meget færdige efter alt det mad, men alligevel tilfredse
Så er der mad i fad. Den time, fadet skal bage, kan man bruge til at få ryddet køkkenet op, dækket bord og… lave sig en krans af de luftige blomster fra lodden løvefod