Til gengæld tror jeg at det bliver noget meget mere spændende mad som jeg kommer til at lave. Det er godt nok ingenting i forhold til mange andre store blogge som man kan finde rundt omkring
Jeg havde hyret en romersk kok fra L’Altro via ChefMadetil at komme og lave maden, vinene var italienske og i højtalerne spillede Dean Martin med “That’s amore” efterfulgt af hjerteknuseren over dem alle, Eros Ramazzotti, of course
Vi havde sagt til vores børn, at vi ville spise morgenmad kl. Næste morgen (min fødselsdag), havde Søren og jeg en del mad der skulle klargøres, så vi stod tideligt op
Da han endelig vågnet havde vi fået lavet det sidste mad og gjort klar til folk skulle komme. Jeg rendte rundt for at finde en spand til ham samt et stort glas vand
Fødselsdags menu. Ikke alene fordi han fortjener at blive fejret i dag, men også fordi han har nogle helt fantastiske venner, som jeg elsker at lave madtil
I månederne op til lanceringen af min blog, var jeg flittig Instagram-bruger, og kæresten havde allerede lært at spise sin mad kold, fordi der liiiige skulle tages billeder
I min familie har vi jo lavet den tradition, at den der har fødselsdag ikke skal lave mad. I stedet for kommer gæsterne med maden - men så får man heller ingen gaver
Resten af ønskerne synes jeg bare er så fine og ville passe godt tilmadfoto og foodstyling. Og så er jeg bare vild med fødselsdage, at samle hele familien, fejre, spise god mad og hygge
Tidligere sengetider, senere sengetider, mad og ingen mad før sengetid, helt mørkt eller mildt tændt lys hele natten, sove i vores seng, weekendseng i soveværelset og egen seng
Og så elsker hun at spise mad, at fjolle og hendes storesøster Esther – Ingen kan få hende til at lyse op som hende, og jeg elsker, elsker, elsker at se de to sammen
Så en helt igennem fantastisk kage – både til gæster med diverse allergier og til det nye år, hvis du har et nytårsfortsæt om mindre sukker og flere kager