Pensl brødet med mælk og drys medrosmarin. 11½ tsk tørret rosmarin. 1tørret rosmarinFremgangsmåde. 28 cm i diameter) og læg det på en plade med bagepapir
Jeg har længe haft en pose kikærtemel stående i skabet for at eksperimentere med at lave de lækre italienske snack/madbrød (de er faktisk temmelig mættende), og nu skulle det være
også med tørret rosmarin, eller kombiner flere tørrede krydderurter, hvis du har lyst. Brødet er et stort focacciamadbrød, drysset med salt og tørret oregano, og passer derfor perfekt til pastasalaten som et salt indslag med samme smagsnuancer, da oregano også indgår som et af krydderierne i dressingen til pastasalaten
I går bagte vi et stort focaccia brød – Et lækkert italiensk madbrødmedrosmarin og olivenolie. Man kan sagtens udskifte rosmarinenmed andre krydderurter eller tilføje flere ingredienser som fx
Madbrødmed ost, tomat og krydderier, Tidsforbrug. Start med at blande vand, surdej, gær og olie. Madbrød er rigtig gode til den hurtige sult, som grundlag for en sandwich eller som tilbehør til andet mad, f
Jeg anvendte cherrytomater, parmaskinke, frisk rosmarin, salt og olie samt lidt feta, men jeg er sikker på at oliven, pesto, kartofler, løg eller ansjoser også ville gøre det godt
Madbrød. Undlad honning og drys brødet med lidt salt og rosmarin/timian/oregano inden bagning. Det passer rigtig godt som tilbehør til mad eller til morgenmaden med fx marmelade på