Madjournalen har bragt sit sidste indlæg. I stedet er alt indholdet blevet flyttet over på , som fortsat bliver opdateret med opskrifter og tanker om mad
Denne ret er lige noget for alle der elsker kokos. Og chili. Og lime. Og rejer. Ingredienserne klæder hinanden super, og med den lidt indisk inspirerede curry-blanding bliver den traditionelle thai-ret skøn, dyb og anderledes intens
Det kan udtrykkes meget klart. Confit de canard er helsemad og har sin oprindelse i Sydvestfrankrig. Så er der sikkert nogen der undrer sig over, hvordan den relativt fede and kogt i andefedt kan betragtes som helsemad
Risifrutti – de små bægre med to kamre til henholdsvis ris og frugtsovs er en spændende kombination af ris, frugt, helægspulver, fortykningsmiddel, aroma og surhedsregulerende midler
Herhjemme kan vi godt lide dyr. Levende såvel som i parteret form. Da vi respekterer dyret – og det faktum at vi slår dem ihjel for at spise dem – er vi store tilhængere af man spiser hele dyret