Jeg har i samarbejde med én af Sveriges bedste kokke, Stefano Catenacci, udvalgt nogle af opskrifterne fra hans kogebog “Stefanos Italia – den stora italienska kokboken med fotografier af Joel Wåreu”, som jeg deler med jer her på bloggen
GA_googleAddAttr("Tag", "madopskrifter"). Knus kiksene i en køkkenmaskine eller læg dem i en frysepose og bank dem med en bagerulle/andet til de blir helt knuste og som “sand”
(Jeg kan ikke få madopskrifter nok, hvor der indgår auberginer, for jeg er helt vild med dem. Hermed min version af retten "Adjab Sandal" som jeg fik smagt i Dubai
Det er lige fra sangtekster, madopskrifter, tabeller i matematik til ruten på maps…. Jeg har implementeret gode ting derfra i perfekt kombination med nutiden
vægttab og de ovenstående billeder, er de vegetariske proteinkilder desuden mere kalorielette end kød, så mængderne af det gode mad, vil faktisk ende med at blive større end hvad de er på billederne
Nu er jeg jo så besværlig at jeg vil holde mine madopskrifter og mine dessert opskrifter adskilt, fordi jeg engang vil have lavet bloggen her om til en bog til mine børn, så derfor kommer opskriften på guf til at ligge på min dessertblog i stedet for
I løbet af måneden vil Mad medMedfølelse poste masser af inspiration i form af billeder af lækker vegansk mad, veganske madopskrifter og personlige historier om livet som veganer på vores Facebook-side