Mine enchiladas består af madpandekager fyldt med kylling, majs, bønner, revetostog krydret tomatsovs, toppet med mere tomatsovs ogostog bagt i ovnen, så de bliver sprøde i kanten, ogosten smelter på toppen
Derfor er det som oftest også majspandekager jeg laver når vi skal have madpandekager. På billedet er pandekagerne fyldt med en kødsauce lavet af hakket oksekød, hakkede gulerødder og hakkede porrer og smagt til med sambal oelek og sød mango chutney
Kom lidt pizzasauce og lidt af dit favorit fyld på pandekagen og top med lidt ost. Hvis osten på toppen er ved at blive for mørkt, så bag den da kun med undervarme
Dog synes jeg at der er en stor variation i smagen og det ene kan ikke erstatte det andet, så nu skulle jeg lige prøve at få lavet de her hjemmelavede madpandekager
fuldkorns madpandekager ( Mexi-pandekager). “Mexi-pandekager” medoksekød, bønner og salat. Jeg har haft en del efterspørgsel på madplaner og har gået længe med tanken om at udgive mine egne madplaner her på bloggen
I dag stod menuen så på mexicanske madpandekager. I morgen står menuen på tortillias medmost avocado, hakket oksekød stegt i løg og hvidløg, tomat og agurk