Efter en times tid kommes majsene i (giv dem lidt længere tid hvis de er fra kolbe) og chilien smages til med lidt sukker, eddike samt salt og peber og så er den klar til servering
Det blev derfor til disse lækre lækre osteboller, som allerede er blevet et stort hit herhjemme. )Min skønne veninde Maj kiggede pludselig forbi, da jeg stod med bollerne i ovnen, og så skulle vi naturligvis afprøve de lune svende med en god kop kaffe til - mums
Herefter tilsættes limesaft, hakket dild, majs, mayo og yougurten. Derfor købte jeg et par boller hos Salling, hvilket gjorde aftensmaden endnu nemmere og de smagte nu ganske godt deres boller
her virkede nogle søde tomater rigtig godt for mig, men de er ikke nødvendigvis nemme at finde i de danske supermarkeder, så prøv dig frem med eksempelvis mango, revet gulerod eller majs
Opskriften på disse grovboller er særlig nem, fordi bollerne ikke skal hæve. Jeg bruger dem som morgenboller ud fra denne opskrift, da de kan laves hurtigt og nemt en morgen med lidt ekstra tid
Bollerne trilles i hænderne til høje boller og stilles med lille afstand i en lille bradepande ca. Hæver lunt, tildækket med let fugtigt klæde indtil bollerne rører vedhinanden
1 maj er det store bededag og aften før store bededag er der tradition for at vi spiser disse lækre krydret boller som ristes og spises med smør. Når den har hævet ruller du den ud til en lang pølse og skær 10-20 boller og sætter dem på en bageblade med lidt mellemrum mellem dem, de skal ikke rør hinanden