Makaroni med ost og broccoli6 skiver hvedebrød50 gr smørOstesauce. 6 spsk smør6 spsk mel1 liter mælkmuskatcayennepeberFriskkværnet peberSalt og peber175 gr revet cheddar200 gr revet gruyere75 gr revet parmesan500 gr makaroni500 gr broccoliTænd ovnen på 200 gr. 500 gr makaroni
Smag retten til med salt og peber og vend tilsidst bacon, purløg og makaroni i ostesaucen. Makaroni med ost og bacon4 personer400 g makroni150 g røget bacon, skåret i mindre stykker½ liter fløde200 g cheddarost75 g mozzarella 100 g parmesan2 tsk sød fransk sennep1 tsk paprikaSalt og peber 2 spsk
Server okseragouten med nykogt makaroni. Okseragout med makaroni 4 personer 150 g bacon i tern1 løg, finthakket500 g hakket oksekød140 g tomatpure5 dl rødvin2½ dl vandÉn stor håndfuld basilikum, grofthakket Sukker Salt og peber 300-400 g makaroniVed middelvarme brunes bacon i en stor gryde
4 dl makaroni. Ha i makaroni og la koke til makaronien er ferdig (rundt 5 minutter med First price sin makaroni) Rør jevnlig så ikke makaronien setter seg fast i bunnen. 4 dl makaroni
Har du igjen rester av makaroni kan du bruke den, tror det var det mor gjorde, hun kastet ikke mat. Tilsett makaroni og småkok under omrøring til makaronien er myk
Jeg har brugt fuldkornssuppehorn, da de ligner de rigtige makaroni, men det ville også være oplagt, at bruge linse- eller kikærtepasta som kan købes i de større supermarkeder
Bland sammen kokt makaroni og baconblandingen i den ildfaste formen. 300 g makaroni. 3) Kok makaroni i lettsaltet vann, til det gjenstår 2-3 minutter av koketid i følge anvisning på pakken. ~ ♥ ~ God Middag ~ ♥ ~ 300 g makaroni
Makaroni. Makaroni og bechamelsaucen skal gerne være færdig samme tid. Smør en bradepande med høje sider og kom nu et lag af makaroni i bunder, derefter kødet og så den sidste makaroni over