Det er super nemt at lave sushi selv og så er det også meget billiger end at købe det. Det er letter at skære Makien hvis Norien har fået tid til at blive lidt blød af risene
Jeg laver almindelige makiruller og inside-out maki. Makisushi med rødbede ris og mango som fyldInside-out maki med ris med chiafrø, kikærtesalat, agurk med chilisovs og karse på toppen
Her er en lille video af Avant-Garde Vegan (der i øvrigt har en genial YouTube kanal) der viser, hvordan man laver almindelige makiruller og inside-out maki
Hot Maki og Uramaki. Resten af rullerne var forskellige af indhold og topping – nogle var med laks, avocado og cream cheese, andre med reje eller tun, agurk osv
- Maki (ruller) med lax, creme ost og agurk eller avokado (vi brugte røget lax i stedet for rå, da det er nemmere ikke kræver forberedelse)- Maki med mango, sukkerærter og avokado eller agurk (min favorit)- Nigiri med avokado- Nigiri med laxI går lavede svenskeren og jeg sushi til den store guldmedalje
Fik da også lige hapset et par billeder af nogle af de forskellige makier. Min veninde havde for nyligt købt sushi fra stedet Sgoyi, og hun var vældig imponeret over mængden af fisk i rullerne