Og en del fiskefornægtereindrømmer da også, når man går dem på klingen, at de spiserfiskefileter, fiskefrikadeller, røget laks, makrelitomat eller lignende
Server makreldip med tomatsalat og ristet rugbrød. Skær tomaternei både og hak løget. Skær hovedet af makrellen, åbn den helt i bugen som en bog og løft benene op
Alt sammen virkeliglækkert…Makrelmadenfik den traditionellemakrelitomattil at blegne og ølkagen tog mig for en stund tilbagetil barndommen, hvor min mor bagte den bedste ølkage og serverede den med smør, YUM
Rustic Kitchen Affairs | Healthy and Whole Food Recipes
Det er bare en makrel-salat, med æg og karry. De fleste aner ikke hvad det er og med god grund, for navnet er bare noget vi har fundet på iminfamilie og jeg aner enligikke hvor opskriften kommer fra
Du hakker imenstomat, peberfrugt og agurk i små tern. Den røgede makrel placeres hen over grøntsagerne - lad bare hoved og hale være intakt, hvis der er plads i fadet
Dagen i går stod menuen på "Fuldkorns franskbrød" med makrelitomat. Sørg for at tomaternebliver presset godt ud i de øvrige grøntsager, det giver en god smag til maden