Dette kan skabe hovedbrud for mange turister, da vi er vant til at spise sammensatte retter, hvor kulhydraterne serveres sammen med proteinet, mens man i Italien deler det op
Skjær rødløk i tynne ringer, bruk gjerne en mandolin. Drikkeklar nå, men kan også lagres. Amerikanere elsker Flat Iron Steak, men i Norge går ofte bogen i kjøttkvernen, selv om den er
Skønt at se, at sådan et arrangement kan trække så mangetil. kan lyde som meget, når man er på et studiebudget, men du får en hel dag fyldt med gode oplevelser og ikke mindst en MASSE MAD, så hvis du er sulten, når du går derfra, kan det kun være din egen skyld
Man går ikke på steakhouse for å spise fisk, så i dag ble det biff. Salat, masse salat, tomat, agurk, melon, jordbær, physalis, dressing, majones, sitron og en stor haug med reker og krepsehaler i lake c",) Kunne kanskje ikke forvente noe annet til den prisen, men
Med udgangspunkt i råvarer der er så tæt på deres oprindelige “form” som muligt, tilsat så få ingredienser som muligt og købt så kort et stykke vej fra ØsterGRO som muligt, er Stedsans nok det man ville kunne kalde en dogme-restaurant
Det som imponerte mest var faktisk juicepressen, selv om man også kunne få hvitvintil frokosten ♫. Når jeg er på nye steder er TripAdvisor til god hjelp når man skal finne gode restauranter,
Lokal vinkanman kjøpe for kr. Lokale varer er selvsagt de rimeligste, men hvis man vil betale litt ekstra for norske varer så kanman blant annet få kjøpt Tine brunost, Toro supper og gryter, Nora surkål, Idun ketchup, Friele kaffe, Wasa knekkebrød og Freia sjokolade
Så jeg kan sikkert vente en træt dag mere i morgen. Sådan en gad jeg godt ha spist, men det var ikke så meget sult, mere følelsen af at sidde der omkring bålet og vente på en varm krydret pølse
Du kan også servere ovnbagte, lynstegte og grillede grøntsager tilberedt i lidt fedtstof. Du kan bruge følgende gode råd som rettesnor, når du planlægger besøget