Jeg har ikke skrevet mængder i opskriften, for det giver lidt sig selv, hvor mange man får lavet. Så nåede vi Julekalenderes sidste låge, og bag den gemmer sig Chokolademedaljer med mandelkrokant
Hvis du skulle have lyst til en anden is-variant, kan du finde en opskrift på en uimodståelig lakridsis her, en vaniljeis med chokolade og mandelkrokant her eller hvis du derimod er til en lidt friskere (og sundere) is, så kan du finde opskriften på yoghurtis med ferskner her
Vi startede med at lave en base, altså en vaniljeis, kører den i ismaskinen, putte den i fryseren et par timer, tage den op, og lad den tø lidt, indtil at man kunne røre den rundt, og så kom jeg groft hakket chokolade og mandelkrokant (a la brændte mandler) i
Krymmel, kokos, lakridspulver, hindbærgranulat, finthakkede pistacienødder, hasselnødder, mandelkrokant eller hvad du ellers kan finde på at trille dine romkugler i
100 marcipan 100 g nougattil mandelkrokanten skal der bruges50 g mandelflager50 nougat50 g mørk chokoladelidt mørk chokolade til overtrækMandelflagerne ristes gyldne